top of page
DSC_0492_edited.jpg

Lennert Steingueldoir

Kinesitherapeut

Osteopaat D.O.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Over Lennert

Als kinesist en osteopaat probeer ik klachten steeds vanuit een holistisch oogpunt te bekijken. 

Mijn aanpak stelt de patiënt centraal en tracht op die manier de houding, de mobiliteit en het comfort in het dagelijkse leven van de patiënt te verbeteren. Naast de manuele therapeutische aanpak heb ik me ook verdiept in het geven van oefentherapie.

Voor mij bestaat een efficiënte kinesitherapeutische sessie voor 50% uit manueel, therapeutisch werk en voor 50% uit actieve oefentherapie door de patiënt zelf.

 

Als geboren en getogen Zwijndrechtenaar was het mijn droom hier ook mijn praktijk op te richten. Bijgevolg opende KINEOS in augustus 2020 de deuren. Ondertussen bestaat KINEOS uit een groep van jonge, enthousiaste kinesitherapeuten die, naast een passie voor kinesitherapie,  één voor één een interesse voor een bepaald vakgebied hierbinnen hebben ontwikkeld. Op die manier vullen we elkaar continu aan. 

Patiënten kunnen bij mij terecht voor algemene kinesitherapie en revalidatie. Personen met klachten die een osteopathische behandeling, dry needling, medical taping of cupping vereisen, zijn tevens van harte welkom. Voorts behandel ik ook patiënten met kaakklachten.

Opleidingen

  • Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen (optie musculoskeletale aandoeningen), Universiteit Antwerpen (2018)

  • Opleiding m.b.t. de behandeling van kaakklachten (temporomandibulaire dysfuncties), 2019

  • 5-jarige opleiding tot osteopaat (DO), FICO Antwerpen (2022)

  • Neonatale osteopathie, FICO Antwerpen (2022)

 

 

Contacteer Lennert

+32 (0)476 842 852

lennert.kine@outlook.com

bottom of page